Este mancarea care ma reprezinta pe mine cel mai mult, "my signature dish", cum ar zice englezu', cu farfuria asta am rupt gura targului la MasterChef, trei de Da!!!, incercati-o si spuneti-mi cati de Da imi dati...
Furtuna in ocean
Ingrediente:
- 500 g creveti proaspeti;
- 300 g midii;
- 1 capatana de usturoi;
- 100 g rosii cherry;
- 3 rosii coapte si zemoase(nu spuneti nimanui dar iarna mai bine folositi rosii in bulion);
- 150 ml ulei de masline extravirgin;
- vin alb demisec;
- 2-3 peperoncinni;
- busuioc proaspat;
- sare de mare;
- piper proaspat macinat;
- 5g zahar brun;
Puneti uleiul la incins, adaugati usturoiul taial felii, cand acesta devine auriu adaugati pentru 2-3 minute crevetii si scoteti-i pe o farfurie. Adaugati rosiile tocate in cubulete mici si rosiile cherry taiate in doua, dupa 4-5 minute adaugati vinul si peperoncini apoi asezonati cu sare, piper si zahar brun(numai daca rosiile nu sunt suficient de dulci). Puneti scoicile si crevetii si lasati sa fiarba 5-7 minute, adaugati busuiocul proaspat tocat.
Mai aveti nevoie de paine proaspata, si de.. Pofta buna!!!
Furtuna in ocean
Ingrediente:
- 500 g creveti proaspeti;
- 300 g midii;
- 1 capatana de usturoi;
- 100 g rosii cherry;
- 3 rosii coapte si zemoase(nu spuneti nimanui dar iarna mai bine folositi rosii in bulion);
- 150 ml ulei de masline extravirgin;
- vin alb demisec;
- 2-3 peperoncinni;
- busuioc proaspat;
- sare de mare;
- piper proaspat macinat;
- 5g zahar brun;
Puneti uleiul la incins, adaugati usturoiul taial felii, cand acesta devine auriu adaugati pentru 2-3 minute crevetii si scoteti-i pe o farfurie. Adaugati rosiile tocate in cubulete mici si rosiile cherry taiate in doua, dupa 4-5 minute adaugati vinul si peperoncini apoi asezonati cu sare, piper si zahar brun(numai daca rosiile nu sunt suficient de dulci). Puneti scoicile si crevetii si lasati sa fiarba 5-7 minute, adaugati busuiocul proaspat tocat.
Mai aveti nevoie de paine proaspata, si de.. Pofta buna!!!
The food that represents me the most, "my signature dish", is the plate I presented in the MasterChef Competition, I got three Yeses!, try it and tell mehow many yeses you gave me ...
Ocean storm
Ingredients:
- 500 g fresh shrimp;
- 300 g mussel;
- 1 clove garlic;
- 100 g cherry tomatoes;
- 3 tomatoes ripe and juicy (not tell anyone but in time winter better usetomatoes in a can);
- 150 ml olive oil;
- Semi-dry white wine;
- 2-3 peperoncinni;
- Fresh basil;
- Sea salt;
- Freshly ground pepper;
- 5g brown sugar;
Put to hot the oil, add garlic slices, when it becomes golden add for 2-3 minutes the shrimp and remove them on a plate. Add tomatoes chopped intosmall cubes and cherry tomatoes cut in half, after 4-5 minutes add the white wine and peperoncini, then season with salt, pepper and brown sugar (only if tomatoes are not sweet enough). Place mussels and shrimpand let simmer 5-7 minutes, add chopped fresh basil.
You also need fresh bread, and .. Bon appetite!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu