luni, 4 noiembrie 2013
Medalion Calabrese al Forno
O reteta "furata" de la un restaurant italienesc din Bucuresti, o mancare interesanta si ... zic eu pe gustul inttegii familii:
Medalion Calabrese al Forno
Ingrediente:
- muschi de vita 500g;
- spanac 500g;
- mozzarela 200g;
- 30 ml ulei de masline;
- 2 catei de usturoi;
- 30g unt;
- pasta de tomate 1lingurita;
- lapte 50ml;
- amidon 5g;
- sare, piper;
Preparam intai spanacul pe care il fierbem, apoi intr-o cratita topim untul si adaugam spanacul bine scurs. Asezonam cu sare si piper, adaugam pasta de tomate, dupa 5-7 minute adaugam amidonul amestecat cu laptele, mai tinem pe foc 5 minute si spanacul este gata.
Vita o facem simplu, intr-o tigaie nonabraziva, punem uleiul de masline la incins, adaugam carnea de vita dupa ce am asezonat-o cu sare si piper. Adaugam usturoiul zdrobit cu latul cutitului. Gatim 2-3 minute pe fiecare parte.
Pregatim formele: intai punem vita, peste aceasta punem spanacul si la sfarsit mozzarela, introducem in cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 15 minute.
Serviti cu cartofi la cuptor!
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu