Pagini

duminică, 27 mai 2012

Tagliatelle cu creveti si rucola



Tagliatelle cu creveti si rucola

Ingrediente:

- 400 g creveti proaspeti;
- 100 ml ulei de masline;
- o capatana de usturoi;
- 100 g rucola;
- 50 g parmezan;
- 2 peperoncini;
- 4 rosii coapte;
- 1 pahar vin alb;
- busuioc;
- sare de mare;
- piper mixt proaspat macinat;

Curatati crevetii, taiati usturoiul felii subtiti, la fel si ardeii iuti. Puneti wokul la incins impreuna cu uleiul de masline, adaugati usturoiul, cand usturoiul devine auriu adaugati peperoncini si crevetii, prajiti-i pentru 1-2 minute. Adaugati vinul si reduceti pana ce alcoolul se evapora. Decojiti rosiile si taiati-le cubulete(ca pentru bruschete). Adaugati rosiile. Asezonati cu sare, piper si busuioc. In 7-8 minute sosul este gata. Timp in care fierbeti si pastele cu sare si putin ulei de masline. Scurgeti pastele si adaugatile peste sos.
Serviti cu rucola si parmezan. Pofta buna!


Prawn Tagliatelle with rocket

Ingredients:

- 400 g fresh shrimp;
- 100 ml olive oil;
- A whole garlic;
- 100 g rocket;
- 50 g Parmesan cheese;
- 2 peperoncini;
- 4 ripe tomatoes;
- 1 cup white wine;
- Basil;
- Sea salt;
- Freshly ground pepper;

Clean shrimpcut thin slices garlicand chili peppers as wellPut to hot the wok with olive oiladd garlicwhen garlic is golden add peperoncini and shrimpcook them for 1-2 minutesAdd wine and reduce until the alcohol evaporatesPeel tomatoes and cut them into cubesAdd the tomatoesSeason with saltpepper and basilIn 7-8 minutes the sauce is ready. Meanwhile boil the pasta with salt and a little olive oilDrain pasta and add sauce over.
Serve with rocket and parmesanBon appetite!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu