joi, 6 decembrie 2012

Furtuna in ocean




Este mancarea care ma reprezinta pe mine cel mai mult, "my signature dish", cum ar zice englezu', cu farfuria asta am rupt gura targului la MasterChef, trei de Da!!!, incercati-o si spuneti-mi cati de Da imi dati...

Furtuna in ocean

Ingrediente:
- 500 g creveti proaspeti;
- 300 g midii;
- 1 capatana de usturoi;
- 100 g rosii cherry;
- 3 rosii coapte si zemoase(nu spuneti nimanui dar iarna mai bine folositi rosii in bulion);
- 150 ml ulei de masline extravirgin;
- vin alb demisec;
- 2-3 peperoncinni;
- busuioc proaspat;
- sare de mare;
- piper proaspat macinat;
- 5g zahar brun;

Puneti uleiul la incins, adaugati usturoiul taial felii, cand acesta devine auriu adaugati pentru 2-3 minute crevetii si scoteti-i pe o farfurie. Adaugati rosiile tocate in cubulete mici si rosiile cherry taiate in doua, dupa 4-5 minute adaugati vinul si peperoncini apoi asezonati cu sare, piper si zahar brun(numai daca rosiile nu sunt suficient de dulci). Puneti scoicile si crevetii si lasati sa fiarba 5-7 minute, adaugati busuiocul proaspat tocat.
Mai aveti nevoie de paine proaspata, si de.. Pofta buna!!!


The food that represents  me the most, "my signature dish", is the plate I presented in the MasterChef Competition, I got three Yeses!, try it and tell mehow many yeses you gave me ...

Ocean storm



Ingredients:
- 500 g fresh shrimp;
- 300 g mussel;
- 1 clove garlic;
- 100 g cherry tomatoes;
- 3 tomatoes ripe and juicy (not tell anyone but in time winter better usetomatoes in a can);
- 150 ml olive oil;
- Semi-dry white wine;
- 2-3 peperoncinni;
- Fresh basil;
- Sea salt;
- Freshly ground pepper;
- 5g brown sugar;

Put to hot the oiladd garlic sliceswhen it becomes golden add for 2-3 minutes the shrimp and remove them on a plateAdd tomatoes chopped intosmall cubes and cherry tomatoes cut in half, after 4-5 minutes add the white wine and peperoncini, then season with saltpepper and brown sugar (only if tomatoes are not sweet enough). Place mussels and shrimpand let simmer 5-7 minutesadd chopped fresh basil.

You also need fresh breadand .. Bon appetite!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu