marți, 19 martie 2013

Fettuccine Royal





O noua reteta din categoria: daca nu primesti atunci "fura", sau de prin lume adunate: este reteta pastelor, pe care o recreez pentru voi mai jos.
Mie imi place sa experimentez cand este vorba de mancare si atunci cand merg la un restaurant bun, cu multe preparate extraordinare, vreau sa comand cat mai multe preparate, iar daca, comand acelasi "ceva" doua zile la rand, e ceva in neregula cu mine, acel "ceva" trebuie ca e foarte special ... Acum sa fiu sincera pana la final, am fost acolo impreuna cu 15 prieteni si am mai gustat si altele:)).
As fi vrut sa-l botez cumva sa fie la inaltimea gustului sau dar nu am avut inspiratie. Va astept pe voi, dupa ce faceti reteta, cu propuneri!! Dar pana una alta:

Fettuccine cu fructe de mare - Royal

Ingrediente:

- fettuccine 400g(home made sau proaspete de la frigiderele din market);
- 250 g creveti proaspeti;
- 3-4 scoici st.jaques;
- 100g somon lile;
- 200 ml smantana vegetala;
- 120 ml ulei de masline;
- 300g baby spinach;
- 4-5 rosii cherry;
- 4 catei de usturoi;
- sare, piper;

 Punem pastele la fiert in apa cu sare. Incingem putin ulei de masline, 20-30 ml, intr-o tigaie non stick si adaugam intai somonul taiat cubulete(3 minute), apoi crevetii(2 minute) si la final usturoiul si scoicile care se fac foarte repede(2-3 minute). Scoatem fructele de mare si mai adaugam 50 ml de ulei de masline cand se incinge prajim pastele bine scurse, scoatem pastele adaugam restul de ulei de masline, 30 ml, si calim rosiile si spanacul, adaugam smantana dulce si apoi pe rand pastele si fructele de mare.
Sevim cu parmezan din belsug!
Pofra buna!



 Fettuccine with seafood
 

Ingredients:

- 400g fettuccine (homemade or fresh from the market refrigerators);

- 250 g fresh prawns;

- 3-4 st.jaques shells;

- 100g salmon;

- 200 ml vegetable cream;

- 120 ml olive oil;

- 300g baby spinach;

- 4-5 cherry tomatoes;

- 4 cloves of garlic;

- Salt and pepper;


Put pasta in salted water to a boil. Heat a little olive oil, 20-30 ml, in a non stick pan and add the diced salmon first (3 minutes), and shrimp (2 minutes) and finally garlic and clams which are ready very fast (2-3 minutes ). Take out the seafood and add 50 ml of olive oil and fry the drained  pasta, add the remaining olive oil, 30 ml, and stir tomatoes and spinach, add heavy cream, after 2 minutes, add the pasta and see food.

Serve with plenty of Parmesan!



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu