miercuri, 13 noiembrie 2013

Musaca de vitel



O musaca putin altfel ... nu, nu este prea grea ... ei si ce daca ingrasa? .... mananci mai putin :) dar este foarte gustoasa, serios!!

Musaca de vitel

Ingrediente:

- 500g carne tocata de vitel;
- ulei de masline;
- 50 ml vin alb;
- cimbru;
- 1 ceapa;
- sare, piper;
- 5 bucati de cartofi rosii medii;
- 125g mozzarela;
- smantana;
- ulei pentru prajit cartofii;

Pentru inceput tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei de masline, adaugam carnea tocata si asezonam cu sare, piper si cimbru. Dupa 15 minute adaugam vinul si lasam sa se evapore alcoolul, dupa care carnea este gata!
Taiem cartofii in rodele de 1 cm grosime si ii prajim in baie de ulei pana ce au o culoare aurie.
Montam musacaua in straturi: un strat de cartofi, un strat de carne, putina smantana si din nou de la capat. Ultimul strat va fi de mozzarela! Introducem la cuptor timp de 10-15 minute! Servim cu smantana! Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu