Pagini

miercuri, 2 mai 2012

Bulz ardelenesc




Astazi va propun o reteta din bucataria romaneasca, o reteta usoara si extrem de delicioasa, timpul de preparare este de 30 de minute.

Bulz ardelenesc

Ingrediente:
- malai;
- bacon pentru gatit;
- oua;
- branza de burduf;
- smantana;
- unt;
- cascaval;
- sare;

Pentru inceput preparam mamaliga, avem grija ca aceasta sa nu fie foarte tare, urmeaza prajirea baconului( nu foarte tare deoarece se mai prepara si in cuptor) si a ouolor(avem grija ca acestea sa nu fie facute, le luam de pe foc imediat ce s-au format).
Montam Bulzul astfel: tapetam forma cu unt, punem un strat subtire de mamaliga, un strat de branza, un strat de smantana din nou unul de mamaliga, urmeaza baconul, deasupra acestuia se pun ouole si cascaval ras, se introduce in cuptorul preincalzit, 10-15 minute la 180 de grade.
Este gata pentru servit! Pofta buna!


Today we offer a recipe of Romanian cuisine, a very easy and delicious recipe,cooking time is 30 minutes.

 Transylvanian Bulz

Ingredients:
- Corn flour;
- Cooking bacon;
- Eggs;
- White Cheese;
- Sour cream;
- Butter;
- Yellow Cheese;
- Salt;

First prepare polentatake care that this is not very hard,  fry the bacon (not too much it will prepare in the oven tooand the eggs (only a little bitt).
Plate the Bulzbutter the trayput a thin layer of polentaa layer of white cheesea layer of cream, polenta again, one follows the baconput over the eggs and yellow cheese, place in preheated oven, 10 -15 minutes at 180 degrees.
Is ready to serveBon appetite!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu