miercuri, 12 septembrie 2012

Supa de praz cu creveti tiger




O supa pe cat de delicioasa pe atat de usor de preparat, supa de praz, va fi pe gustul intregii familii!

Supa de praz cu creveti tiger

Ingrediente:

- 600 g cartofi;
- 500 g praz;
- 250 ml smantana pentru gatit;
- sare, piper;
- 20 g unt;
- 20 ml ulei de masline;
- 200 g creveti tiger;
- 1,2 l supa de pui;

Se pun la fiert cartofii, impreuna jumatate din praz, in supa de pui. Se asezoneaza cu sare si piper. Restul de praz se toaca marunt si se soteaza in unt amestecat cu ulei de masline. Cand cartofii si prazul s-au fiert se paseaza cu blenderul, se adauga smantana dulce si prazul sotat. Crevetii se curata se asezoneaza cu sare, piper si chilli si se prajesc 1 minut in ulei de masline.
Supa se serveste cu crutoane si crevetii picanti! Pofta buna!




A soup as delicious as it is easy to prepare, leek soup, will delight the entire family!

Leek soup with tiger prawns

ingredients:

- 600 g potatoes;
- 500 g leeks;
- 250 ml cooking cream;
- Salt and pepper;
- 20 g butter;
- 20 ml olive oil;
- 200 g tiger prawns;
- 1.2 l chicken broth;

Boil the potatoes, half the leeks together in chicken broth. Season with salt and pepper. Finely chop the remaining leek and fry in butter mixed with olive oil. When potatoes and leeks were cooked mix with the blender, add heavy cream and sauteed leeks. Peel shrimp season with salt, pepper and chilli and cook for 1 minute in olive oil.
Serve soup with croutons and spicy shrimp! Bon appetite!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu