marți, 7 august 2012

Penne cu sos ragu



  "Penne cu sos ragu"

Ingrediente:

- 350 g penne;
- 500 g carne de vitel tocata;
- 4 rosii coapte;
- 1 lingura de pasta de tomate;
- 1 pahar de vin;
- 3-4 catei de usturoi;
- o ceapa;
- 1/2 morcov;
- 1/4 telina;
- busuioc proaspat;
- sare de mare;
- piper proaspat macinat;
- 60 ml ulei de masline;
- cimbru proaspat;

Intai pregatim ingredientele: dam pe razatoarea mica telina si morcovul, tocam ceapa marunt, pisam usturoiul. Punem 30 ml de ulei de masline la incins, adaugam carnea, asezonam cu sare si piper; intr-o tigaie separat punem restul de ulei de masline si adaugam pe rand ceapa, dupa 2-3 minute morcovul si telina, cand sunt calite bine le daugam peste carne. In aproximativ 10 minute adaugam vinul. Reducem pana ce alcoolul se evapora.  Decojim rosiile si le tocam in cubulete mici apoi le adaugam peste sos impreuna cu o lingura de pasta de tomate, busuioc si cimbru proaspat. Fierbem pastele al dente in apa cu sare.
Peste o portie de paste adaugam 3 linguri de sos, parmezan proaspat razuit si putin cimbru proaspat! Pofta buna!





Penne with ragu sauce
Ingredients:

- 350 g penne;
- 500 g minced veal;
- 4 ripe tomatoes;
- 1 tablespoon tomato paste;
- 1 glass of wine;
- 3-4 cloves of garlic;
- An onion;
- 1/2 carrot;
- 1/4 celery;
- Fresh basil;
- Sea salt;
- Freshly ground pepper;
- 60 ml olive oil;


First prepare the ingredientsgive a little celery and grated carrot, cut onion, mince garlicPut 30 ml of olive oil to hotadd meatseasoned with salt and pepper in a separate pan put the remaining olive oil and add the onion,carrot and celerywhen they are well tempered add over meat.In about 10 minutes add the wineReduce until the alcohol evaporatesPeel tomatoes and cut them in small cubes then add in the sauce with a table spoon of tomato pasteLet the sauce over low heat stirring occasionally. Boil the paste in salty water.Over a portion of pasta add 3 tablespoon of ragu sauce, parmegiano and basil.Bon appetite!

Turn off instant tra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu