Pagini

luni, 8 octombrie 2012

Cotlete de porc cu ardei dulce acrisor



Desi nu sunt o iubitoare de carne de porc, din cand in cand mai fac si pe placul sotului meu! Si daca tot gatesc porc macar sa il fac delicios, nu? Din nou, o reteta usoara, simpla si foarte gustoasa!

Cotlet de porc cu ardei dulce acrisor

Ingrediente:

- cotlete de porc cu os;
- 3 ardei capia;
- o ceapa rosie mare;
- 11/2 lingurita de zahar brun;
- sare si piper;
- 3 linguri de otet de vin rosu;
- cimbru;
- 30g unt;
- 80 ml ulei de masline;
- 3-4 catei de usturoi;
- 3-4 fire de busuioc;

Asezonam carnea cu sare si piper si o crestam pe partea cu grasime pentru a nu se curba la caldura. Punem pe foc o tigaie nonstick si 40 ml de ulei de masline, cand s-a incins punem carnea si prajim 3-4 minute la foc mediu. Adaugam 2-3 fire de cimbru si 3-4 catei de usturoi in coaja zdrobiti cu latul cutitului. Intoarcem carnea si adaugam untul, cand acesta s-a topit il punem cu o lingura peste carne si mai lasam 3-4 minute.
Intre timp intr-un wok punem la incins 40 ml de ulei de masline unde sotam ceapa rosie si ardeiul taiat julien. Adaugam sare, piper, zaharul brun si otetul. Cand totul este gata adaugam busuiocul.
Asezam cotletele, care s-au odihnit 3-4 minute, peste ardeiul dulce acrisor! Pofta buna!


Although I am not a pork meat lover, from time to time I cook to please my husband! And I say if you cook pork make it delicious, right? Again, easy recipe and very tasty!

Pork chops with sweet and sour peppers

Ingredients:

- Pork chops on the bone;
- 3 bell peppers;
- A large red onion;
- 11/2 tsp brown sugar;
- Salt and pepper;
- 3 tablespoons red wine vinegar;
- Thyme;
- 30g butter;
- 80 ml ​​olive oil;
- 3-4 cloves of garlic;
- 3-4 stems of basil;

Season the meat with salt and pepper and an increase in the fat to avoid heat curve. Put to heat a nonstick pan and add 40 ml of olive oil, add meat and fry for 3-4 minutes over medium heat. Add thyme and 3-4 leads in the shell crushed garlic cloves with the flat knife. 
Turn meat and add butter, when melt put it with a spoon over meat and fry 3-4 minutes.
Meanwhile in a wok put to hot the olive oil, 40 ml, red onion and peppers where stir. 
Add salt, pepper, brown sugar and vinegar. When everything is ready add the basil.
Place the chops, which rested 3-4 minutes, over sweet and sour peppers! Bon appetite!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu