luni, 1 octombrie 2012

Ton in crusta de mac



Desi tonul este un peste destul de scump merita uneori sa te rasfeti putin!! Daca nu va place macul puteti inlocui cu susan! Dar haideti sa preparam tonul in crusta!

Ton in crusta de mac

- ton, taiat felii de 3 cm;
- mac(sau susan);
- ulei de masline;
- vinegreta(lamaie, lime, ulei de masline, sare piper si ...putina apa);
- salata iceberg;

Asezonam tonul cu sare si piper, il ungem putin cu ulei de masline si il tapetam cu mac(din belsug), procedam ca si cu un snitel. Punem la incins 50 ml de ulei de masline la foc mediu. Punem la prajit tonul in uleiul incins dar nu fumegand. Prajim un minut pe fiecare parte si il scoatem pe un fund si il feliem. Nu va lasati tentati sa tineti mai mult de un minut daca este prea facut devine fad!
Serviti pe pat de salata iceberg cu sos vinegreta si garnitura de cartofi gratinati!
Pofta buna!



Although it is a rather expensive fish sometimes you deserve to treat yourself a little! If you do not like poppy you can replace it with sesame! But let's prepare the crust tone!

Tuna in poppy crust

- Tuna sliced ​​3 cm;
- Mac (or sesame);
- Olive oil;
- Vinaigrette (lemon, lime, olive oil, salt, pepper and a little water ...);
- Iceberg lettuce;

Season the tuna with salt and pepper, anoint him a little olive oil and dust it with poppy (in abundance), proceed as with a schnitzel. We heated 50 ml olive oil over medium heat. Fry the tuna in hot oil but not smoky. Fry one minute on each side and take it out and slice it. Do not get tempted to keep more than one minute if done becomes tasteless!
Serve on a bed of iceberg lettuce with vinaigrette sauce and potatoes au gratin!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu