Pagini

joi, 22 noiembrie 2012

Dorada la cuptor cu rosii cherry si capere






Un peste delicios, usor de gatit si iubit in egala masura de adulti si de copii! Reteta mea este una foarte simpla si gata in 30 de minute!

Dorada la cuptor cu rosii cherry si capere

Ingrediente:

- 3 buc Dorada proaspat;
- 2 lamaii;
- rozmarin;
- busuioc;
- sare;
- piper;
- 6-8 rosii cherry;
- 2 lingurite de capere;


Pestele curatat il ungem cu ulei de masline si il asezonam cu sare si piper, atat pe afara cat si in interior, apoi in interior punem o crenguta de rozmarin si 2 felii de lamaie. Ungem o tava nonstick cu ulei de masline si introducem in cuptorul preincalzit la 200 grade celsius. Intoarcem pestele dupa 10 minute si adaugam rosiile cherry intregi asezonate cu sare si ulei de masline. Mai lasam 10 minute la 200 grade dupa care peste rosii punem busuioc si dam cuptorul ma 240 de grade timp de 5 minute pentru ca pestele sa se rumeneasca.
Serviti cu lamaie si cartofi rumeniti la cuptor!






A fish delicious, easy to prepare and equally loved by adults and children! My recipe is very simple and ready in 30 minutes!
 

Dorada baked with cherry tomatoes and capers
 
Ingredients:

- 3 pcs fresh Dorada;
- 2 lemon;
- Rosemary;
- Basil;
- Salt;
- Pepper;
- 6-8 cherry tomatoes;
- 2 tablespoons capers;
 

Anoint the fish with olive oil and season it with salt and pepper, both outside and inside, and inside put a sprig of rosemary and 2 slices of lemon. Brush a baking sheet olive oil. Put in preheated oven at 200 degrees Celsius. Turn fish back after 10 minutes and add whole cherry tomatoes seasoned with salt and olive oil. Leave 10 minutes at 200 degrees then put the tomato, basil and take to 240 degrees oven for 5 minutes for the fish to golden

Serve with lemon and potatoes browned in the oven!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu